Kabel-Tv(Uppdaterad 21/10+22/10)

okt
20

Uppdatering 22/10
Sedan 17.30 ungefär så signalen åter. Efter att man dragit ny fiber och installerat den fick vi tillbaka signalen. Men då dog en fibernod som gjorde att signalen försvann igen. Telenors Servicepartner lyckades trolla fram en nod så vi fick tillbaka signalen igen.

**********************

Uppdatering 21/10

Många olika parter har jobbat stenhårt för att vi ska få tillbaka kabel-tv. Den prgonos som vi till föreningen fick under eftermiddagen är att tv signalen återkommer under fredag eftermiddag. Det som kommer att ske är att det ska grävas ner ny fiberkabel därefter kommer den svetsas och installeras av Telenors service partner i våra system för att driftsätta den. 

*********************************

Sedan tisdag 19/10 har vi problem med kabel-tv. Felet har att göra med rivningen av Lugnviksskolan där man kommit åt den fiber som matar tv signal till oss. Den fibern är så sönder trasad att den inte går att laga. Precis just nu onsdag 20/10 kl 15.55 har vi ingen prognos på när vi får tillbaka tv signalen "rätt" väg.

Föreningen för dialog med Telenor i denna fråga för att processen ska snabbas på med att vi ska få tillbaka tv signalen till oss.

Frågor besvaras av Telenor på 020 - 22 22 22

https://telenor.se/handla/tv/stream/

I det avtal som föreningen har med Telenor så ingår även Telenor Stream se länk. Det gör att om man kan så kan man ladda ner appen samt på länken skapa sitt konto så får man tillgång till det tv utbud som kommer genom boxen.